About

Your home should be a reflection of the journeys you take

Meet Astrid, founder, bezieler en woman well traveled. Haar roots liggen in Duitsland, maar haar thuisbasis en de liefde vond ze in België, waar ze zich doorheen de jaren ook op de kaart wist te zetten als interior designer. Met showrooms in Knokke en Izegem, omringd door een sterk team en netwerk is ze ondertussen diep geworteld in het Belgische designlandschap. ‘Astrid Ehrig’ is haar creatieve uitlaatklep, haar manier om al haar passies te combineren.

Van renovaties en interieurontwerp tot decoratie sourcen, dezelfde noemer covert het allemaal.

Een persoonlijke aanpak is de sleutel voor een resultaat op maat.
Astrid en haar team luisteren, denken en voelen mee. Ze creëren niet voor jou, maar mét jou, en dat maakt het verschil.

The journey

— 01

We meet

Tijdens een eerste kennismaking bij jou thuis of in onze showroom luisteren we vrijblijvend naar jouw projectwensen en verhaal. Bij bezoek aan de locatie, nemen we foto’s, meten we de ruimtes op en bekijken we de mogelijkheden in detail.

— 02

We inspire

Wij vertalen jouw project in een uniek verhaal en schetsen de besproken ideeën en visie. We reiken inspirerende hulpbronnen aan en doen een interieur voorstel, ofwel creatief via een moodboard ofwel grafisch via een 2D/3D visualisatie, al naargelang jouw voorkeur.

— 03

We create

Na de inspiratiefase zijn we klaar voor de uitvoering! Samen met de projectleider maken we een gedetailleerd uitvoeringsplan op, spreken we de geschikte partners aan en brengen we het budget in kaart.

— 04

We make it work

Na eventuele aanpassingen en na goedkeuring gaan onze ervaren partners aan de slag met de uitvoeringswerken en wordt alles met zorg geplaatst. Alle fases volgen elkaar zo snel mogelijk op, waarna we het project opleveren.

Start here

A day with Astrid

Ga een dag shoppen met Astrid. Op basis van jouw stijl en budget gaat ze op zoek naar de leukste merken en bezoek je de showrooms/ateliers van enkele partners. De ideale manier om kennis te maken met Astrid en haar geheimen voor een warm nest.

Our team

  • Jonas Technical Management
  • Jolien Office Management
  • Astrid Interior Designer
  • Caroline Sales Management
  • Lieven Project Management

Step into
our world

astrid.ehrig

Stay in the know

En schrijf je in op de nieuwsbrief voor all things interior

Privacy(Vereist)