A DAY WITH ASTRID

16 mrt 2023

It’s a journey! Ga op stap met jouw interieurarchitect.

Een interieur moet je voelen. Dat weten wij als interieurarchitecten als geen ander. Daarom nemen wij jou zoveel mogelijk mee doorheen het proces. Na de inspiratiefase gaan we op basis van jouw budget, wensen, stijl en regio op zoek naar de leukste hotspots en leveranciers, waarna we samen een dag op stap gaan. It’s a journey!

Ons netwerk, jouw quality check.

Als gevestigd interieurarchitect in Knokke en omstreken vertrouwt Astrid Ehrig op een breed netwerk. Wij werken enkel met de beste leveranciers die dezelfde waarden en zin voor kwaliteit delen. Gepassioneerd door interieurobjecten, maar nog meer in de verhalen erachter, nemen we graag een kijkje achter de schermen bij onze leveranciers. En we nemen jou graag mee!

Tijdens A day with Astrid maak je dieper kennis met je interieurarchitect en de makers van de meubels en interieurobjecten. Van schrijnwerkerij tot vloerbekleding bedrijven, van meubel showrooms tot kleine ateliers en concept stores, wij maken jou wegwijs. Aan jou om te kiezen tussen verschillende stijlen, materialen, texturen en kleuren. Volg mee en zie jouw interieur stap per stap tot leven komen. It’s not the destination, it’s the journey!

Een interieur met persoonlijkheid

Elk interieur vertelt een uniek verhaal. Een persoonlijke aanpak staat dus centraal. Voor we op stap gaan is het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen en jouw wensen zo goed mogelijk in kaart brengen. Het resultaat is een interieur met persoonlijkheid waar elk detail op elkaar is afgestemd.

We deliver quality

Als interieurarchitect willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen. Van de inspiratie tot creatie, van selectie tot plaatsing, we got you covered! Na de finale selectie worden de stuks geproduceerd, waarna we alles leveren en installeren, inclusief de bloemen op tafel, want quality en service zijn key!