YOUR HOME, OUR PLAYGROUND

16 mrt 2023

Game on! Design voetbaltafels en andere speeltafels voor jouw interieur

Hoezo, een high-end interieur kan niet speels zijn? Een voetbaltafel of pooltafel in je interieur? Entertainment meets design in ons uniek aanbod speeltafels!

We level up any interior game

Wie Astrid Ehrig wat kent, weet dat we van een fun interieur houden. Creatieve inrichting, kleurencombinaties, eclectische elementen… Maar hoe beter spel integreren dan met een speeltafel? Een design voetbaltafel of pooltafel? In de woonkamer, je kantoor of de speelkamer? Als eye-catcher of als subtiel, speels element? Voor je kids, werknemers, gasten of voor jezelf? We got game!

Kick in style. Entertainment in een strak design jasje

Astrid Ehrig interieurs combineren moeiteloos stijl en functie, speelsheid en design. Deze speeltafels passen dankzij hun strak, modern design en tijdloze uitstraling in iedere setting en ruimte, van partijen binnenshuis tot een wedstrijd in het zonnetje buiten. Beschikbaar in verschillende materialen, afwerkingen en kleuren, vind je gegarandeerd de perfecte fit voor jouw interieur.

Ontdek onze speeltafels op de webshop.

Design je eigen voetbaltafel

Een voetbaltafel op kantoor zorgt niet enkel voor de nodige ontspanning, maar versterkt ook het groepsgevoel. Design onze voetbaltafels helemaal op maat van jouw bedrijf, van het logo tot de spelers. Work hard, play harder!

 

Voetbaltafel kopen in onze showroom

Een design voetbaltafel of een andere speeltafel kopen? Ontdek ons uniek aanbod. Kom langs in de showroom, get inspired & add a playful touch to your interior! Game on!